• Venujte nám 2%

          • Vážení rodičia a priatelia školy,

            uchádzame sa o venovanie 2% z Vašich daní nášmu rodičovskému združeniu. Pomôžete tým našej škole a skvalitneniu podmienok na realizáciu vzdelávania a ostatných aktivít. Podrobnosti nájdete v záložke 2%

            Vopred Vám ďakujeme.

        • Úprava poplatkov v CVČ
          • Úprava poplatkov v CVČ

          • V zmysle Všeobecne záväzného nariadenie mesta Humenné č. 195/2023 sa upravujú od 1.1.2024 príspevky na čiastočnú úhradu nákladov v školských zariadeniach.  V Centre voľného času sa pri príspevkoch zohľadňuje trvalé bydlisko dieťaťa (v Humennom alebo v obci mimo Humenného), odovzdanie vzdelávacieho poukazu a výška príspevku obce, kde má dieťa trvalé bydlisko. Poplatky v CVČ sa upravujú nasledovne:

            1. 5 EUR mesačne platí dieťa s trvalým pobytom v meste Humenné.

            2. 2,50 EUR mesačne platí dieťa podľa ods. 1, ktoré odovzdalo škole vzdelávací poukaz.

            3. 11,90 EUR mesačne platí dieťa s trvalým pobytom v meste Humenné, ktorého rodičia neodovzdali čestné vyhlásenie, tzn. CVČ nedostalo na dieťa od mesta finančný príspevok. Takýto príspevok platí aj dieťa za druhý a ďalší krúžok, ktorý navštevuje.

            4. 11,90 EUR mesačne platí dieťa s trvalým pobytom mimo mesta Humenné. Ak obec, v ktorej má dieťa trvalý pobyt poskytne finančné prostriedky na mzdy a prevádzku v plnej výške, uhradí zákonný zástupca dieťaťa príspevok v zmysle ods. 1. Ak obec finančné prostriedky neposkytne v plnej výške, rozdiel uhradí zákonný zástupca dieťaťa. 

            5. Príspevok sa na základe rozhodnutia riaditeľa školy odpúšťa, ak plnoletý člen ZÚ alebo zákonný zástupca neplnoletého dieťaťa o to písomne požiada a predloží doklad o tom, že je poberateľom dávky v hmotnej núdzi a príspevkov k dávke v hmotnej núdzi podľa osobitného predpisu.

            Presné znenie a určenie výšky príspevkov pre mládež a dospelých je obsahom Rozhodnutia riaditeľa, ktoré nájdete v prílohe a v úplnom znení VZN, ktoré nájdete na webovej stránke mesta Humenné.

            Príspevky je možné hradiť mesačne, alebo vopred za viac mesiacov.

            Rozhodnutie_o_poplatku_v_CVC_januar_2024.pdf