• Laborecká Open 2023

          • Blíži sa koniec školského roka a my sa chceme poďakovať žiakom i rodičom, ako to perfektne predchádzajúcich deväť mesiacov zvládali. Pripravili sme pre vás už tradične súťažno-zábavné dopoludnie Laborecká Open.

            Všetko to odštartuje o 9:30 h Bubenícka show BATIDA so svojim efektným programom. Od 10:00 h sa môžete previezť na koníkoch pána Barančika. Od 9:00 do 10:00 je prezentácia do súťažnej časti.

            Súťažné dvojice (rodič-dieťa, súrodenec-súrodenec, kamarát-kamarát) si zmerajú svoje sily v ôsmich náročných :-) disciplínach:

            1. Skladanie megakociek

            2. Kop do bránky

            3. Čarovná plachta

            4. Navigácia

            5. Skáč rýchlejšie

            6. Nech ti nespadne

            7. Palicová prechádzka

            8. Tenis

            Za úspešné absolvovanie každej disciplíny dostane dvojica pečiatku do účastníckej karty. Na záver prebehne veľké žrebovanie o zaujímavé ceny. Počas celého dopoludnia bude v prevádzke trampolína.

            Páči sa vám náš program? Tak neváhajte a príďte spolu s nami stráviť príjemné dopoludnie. Všetci sa na vás tešíme.

          • Pozvánka na akadémiu

          • Srdečne pozývame všetkých rodičov na slávnostnú akadémiu pri príležitosti Dňa matiek. V kultúrnom programe sa predstavia naši šikovní žiaci svojimi piesňami, umeleckým slovom, tancom a hrou na hudobných nástrojoch.

            Na záver Vás čaká drobné pohostenie, vlastnoručne pripravené našimi pedagógmi. 

          • Modrý gombík

          • V stredu 17. mája sa uskutoční zbierka Modrý gombík, ktorú organizuje UNICEF. Veríme, že sa do nej zapoja žiaci v čo najväčšej miere.

          • Letný tábor

          • Chcete ponúknuť svojim deťom počas letných prázdnin niečo zaujímavé a akčné? Pomôžeme Vám. Prihláste ich na náš Letný tábor a garantujeme, že sa s nami nudiť nebudú. Platí samozrejme len pre žiakov ZŠ Laborecká :-)

            Záujemcovia píšte na mail, Facebook, Instagram, Edupage... nádete nás všade :-)